ARMA 2 Epoch serwer

Forum poświęcone DayZ Standalone oraz DayZ Mod.
Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Michalinski » 28 sty 2015, o 10:59

Cannibalism? Serio? Zjem Cię Zhar.

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 28 sty 2015, o 11:48

Ano jest cannibalism. Podobna można coś z ciał przeciwników, zombie i chyba ... chyba NPCów wyjadać. Jeszcze nie sprawdzałem tego.

Potrzebuję obrazka w jednej z tych rozdzielczości 1024x512, 2048x1024 do wykorzystania jako ekran logowania na serwer. Najlepiej gdyby było czarne tło i coś związane z zombie/apokalipsą/końcem świata :lol:

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 29 sty 2015, o 14:09

- Zmiana wyglądu wdzianka Admina (a co będę biegał z łapą Uruk-Hai) :lol:
- Wyłączony namalski skrypt z wybuchem "atomówki"
- Zmiana opadów śniegu z 5% na 10% szansę.
- Usunięte spawny w środku mapy (nie jestem pewien czy na 100% działa)

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 3 lut 2015, o 01:02

- Usunięte boty AI z większości miast oraz całkowicie z lotnisk,
- Dodany znak wodny "AzylAlfa",
- Lekkie retusze miast
- Kilka dodatkowych miejsc plus autobus sterowany przez AI i jeżdżący wzdłuż wybrzeża.

Kilka obrazków.

To chyba pod Cherno ;)
Obrazek

Całkiem nowe miasto
Obrazek

Balota to wreszcie lotnisko ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 4 lut 2015, o 08:12

- Fast Rope - Czyli zjazd na linie ze śmigłowców.


"Cuś" w tym stylu

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B_SjeA8TwSQ[/youtube]

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Michalinski » 4 lut 2015, o 13:19

Dziesięć razy już by tego birda posadził i wyrzucił żołnierzy. :P

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 4 lut 2015, o 13:23

I chuj z tego. Zresztą to była ostatnia rzecz jaką zrobiłem na serwie. Zero zainteresowania to nie będę dłubał przy nim.

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Michalinski » 4 lut 2015, o 16:14

A otworzyłeś w ogóle? :P Ja tam chciałem pograć i czekałem na ten bo na tamtym drugim chyba już nie gramy? :P

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Zhar » 4 lut 2015, o 16:18

Cały czas otworzony

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: ARMA 2 Epoch serwer

Post autor: Michalinski » 4 lut 2015, o 16:23

Ale ludziów nie ma. I mówiłem o takim oficjalnym starcie. :)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości