DayZ Standalone Alpha

Forum poświęcone DayZ Standalone oraz DayZ Mod.
Awatar użytkownika
Taran
Bard
Bard
Posty: 463
Rejestracja: 21 gru 2012, o 14:18
Gry: DayZ Mod,DayZ,Battlefield 3 i wiele innych ;)
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Taran » 24 sty 2014, o 22:24

Według mnie bez sensu to zrobili ;P, mogło być tak jak przedtem.
Znaleźli strzelca??... Znaleźli...

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 25 sty 2014, o 13:53

Z ostatniego naszego wypadku z Kamieniem i Sir Arthurem ;) A oprócz tego Zhar, Tomi, Taran
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EhsZrDBa ... 4-overview[/youtube]
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 25 sty 2014, o 14:35

To się najedz do pełna i jeszcze trochę jak ci już zniknie napis, że jesteś głodny i to samo z napojem, potem zrób zapasy, a reszte co znajdziesz to od razu zjadaj i nie będzie problemu z głodem xD przynajmniej ja mam taki sposób.

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 25 sty 2014, o 15:05

W sumie dobry system i ja tak robiłem w DayZ MOD - dwie puszki jedzenia i manierka wody jako "żelazny zapas", a to co znajduję na bieżąco to od razu zjadam. Zapas ruszam tylko w ostateczności ;)
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 25 sty 2014, o 19:42

Dokładnie tak. Moja postać tym sposobem nie ma problemu z głodem, a jak zjesz wystarczająco dużo, to zacznie ci się regenerować zdrowie czy tam krew. Coś takiego...

Awatar użytkownika
olek3d
Nomada
Nomada
Posty: 126
Rejestracja: 23 sty 2014, o 11:03
Gry: CS DayZ SAMP BF2BC
Lokalizacja: Czersk

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: olek3d » 27 sty 2014, o 00:25

Jest więcej FPS niż w modzie ? Chodzi mi tez o optymalizache i gliche itp..
Najważniejsze jest to żeby nie dać się ugryźć !

Awatar użytkownika
Taran
Bard
Bard
Posty: 463
Rejestracja: 21 gru 2012, o 14:18
Gry: DayZ Mod,DayZ,Battlefield 3 i wiele innych ;)
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Taran » 27 sty 2014, o 01:20

To zależy od tego jaki masz sprzęt ;d... wydaje mi się, że w Standalone jest lepsza optymalizacja niż w modzie (DayZ silnik z Army 3 w wersji v2.0)
Znaleźli strzelca??... Znaleźli...

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 27 sty 2014, o 11:46

A jak u was z grafiką? Ja bardzo ubolewam bo niestety, ale gra chodzi mi płynnie dopiero na niskiej jakości grafiki ;/

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 27 sty 2014, o 11:50

Tes ja gram też na niskiej za to z dużą rozdzielczością.

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 27 sty 2014, o 11:53

Chodzi ci, że na cały ekran? No ja też. A lepiej by chodziło na mniejszym ekranie a lepszej grafice? Znowu to mogło by być trochę męczące, ale to chyba też tylko kwestia przyzwyczajenia, hm?

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości