DayZ Standalone Alpha

Forum poświęcone DayZ Standalone oraz DayZ Mod.
Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 14:29

Hej.
Też miałam coś takiego, że stacja wybuchała. Na początku myślałam, że może jakieś ludzie, jakieś środki wybuchowe dodane a ja o czymś nie wiem, poszłam sprawdzić, a tam nikogo nie ma. I po chwili znowu bum. Tyle, że to było gdzieś w okolicach Elektro, w stronę Cherno. Dziwne zjawisko, jakiś bug pewnie, czy coś.

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 14:35

Może coś testowali na serwerach ?

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 23 sty 2014, o 14:39

Może to wybuchały te samochody Tarana, które gdzieś podobno są w Cherno :D Swoją drogą chciałbym z wami pograć, ale nie mam chwilowo czasu!
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 14:40

Niezła myśl, ciekawe czy jakby ktoś był w pobliżu to by umarł czy to tylko taki bajer nierobiący nikomu krzywdy. Niestety sprawdzić tego nie sprawdziłam, przebiegłam przez stację akurat jak żadnego wybuchu nie było.

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 14:43

Podejrzewam, że tak jak to jest z wybuchami .... dead ;)

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 23 sty 2014, o 14:44

Może z racji tego, że nowa userka pojawiła się na forum i do tego gra w DayZ to zorganizujecie jakiś wypad wspólny? chociaż beze mnie, przyznaję, to nie to samo! ;)
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 14:48

Póki co to mój chłopak siedzi częściej u mnie na steam i gra w dayz bo niestety mamy tylko jedno, ale dzisiaj poleci praca na konkurs, to może się uda xD
Ja częściej w SA umierałam z pragnienia i głodu niż cokolwiek znalazłam. A znalezienie coś co otwiera puszki graniczy z cudem... albo ja mam takiego pecha. Chociaż prawdopodobnie to drugie ;P

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 14:51

Zacku bez Ciebie to fakt ...... nuda przezajebi.....ogromna :P ;)

Tescka zaloguj się na TSa wieczorem to Ci wszystko wyjaśnimy. Żarcie i picie to mały problem.

Puszki otwierasz ... nożami, siekierami, otwieraczami, śrubokrętami i chyba jeszcze czymś. Jedyne co jest wymagane to musisz mieć ten przedmiot w ręce.

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 15:03

Ta! Siekierami! Nie prawda! xD Nigdy nie mogłam otworzyć puszki siekierą, noża nigdy nie znalazłam, śrubokręt wiem, otwieracz kiedyś miałam... ograbiłam jakiegoś nieboszczyka T.T
Jedzonko i picie mam ogarnięte mniej więcej, od czegoś ma się faceta ;P Jemu się strasznie spodobało i ma większość filmików na ten temat obcykane, zresztą, sama pokazałam mu temat tutaj xD

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 15:05

Tescka pisze:Ta! Siekierami! Nie prawda! xD Nigdy nie mogłam otworzyć puszki siekierą
Przykro mi koleżanko ale da się. Siekiera w rękę i otwierasz inwentory. Klikasz puszkę .. prawym(?) klawiszem i open :)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości