DayZ Standalone Alpha

Forum poświęcone DayZ Standalone oraz DayZ Mod.
Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 15:11

Haha, no dobra, siekiery do ręki nie wkładałam. Nie pomyślałam o tym, jak mi zabraknie czegoś do otwierania, to się przyda. A ile % jedzonka się traci?

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 15:14

Tescka pisze:A ile % jedzonka się traci?
A to jest chyba losowe przy każdym otwarciu. W każdym bądź razie nie pamiętam już przedziału a nie chcę w błąd wprowadzać.

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 23 sty 2014, o 15:22

Ja zawsze otwierałem na zasadzie "przeciągnij i upuść" siekierę na puszkę.

Śrubokrętem traciłem z 20-40% jedzenia, a siekierą 40-60% :P
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Taran
Bard
Bard
Posty: 463
Rejestracja: 21 gru 2012, o 14:18
Gry: DayZ Mod,DayZ,Battlefield 3 i wiele innych ;)
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Taran » 23 sty 2014, o 15:56

Szkoda, że nie można za pomocą M4 łehehehe... 90% straconego żarcia :P... :lol:
Znaleźli strzelca??... Znaleźli...

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 16:53

Wasze postacie po nowej aktualizacji żyją? Bo moja zniknęła. I w dodatku miałam kompletnie inną nazwę, na szczęście można to zmieniać.

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zhar » 23 sty 2014, o 16:54

hmmm musiał bym sprawdzić. Możee Twoja postać zmarła poprostu ? ;)

Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: divibyzero » 23 sty 2014, o 17:29

Tescka pisze:Wasze postacie po nowej aktualizacji żyją? Bo moja zniknęła. I w dodatku miałam kompletnie inną nazwę, na szczęście można to zmieniać.
Postać jest zapisana pod tą nazwą właśnie. Jeśli zmienisz na poprzednią to poprzednia powinna wrócić, chyba że robili czystkę
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tescka
Wędrowiec
Wędrowiec
Posty: 48
Rejestracja: 23 sty 2014, o 14:15
Gry: DayZ SA/mod, Mafia2, L4D2, Portal2, SWTOR

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Tescka » 23 sty 2014, o 19:39

Włączyłam Dayz, które od wczoraj nie było włączane, jest nowy pach, a mojej postaci nie ma. Nick zmieniony, po zmianie na stary nic się nie zmieniło. No cóż, pozostaje nic innego jak zacząć od nowa.

Oszust
Cyborg
Cyborg
Posty: 1589
Rejestracja: 4 paź 2012, o 06:58
Gry: Stare, nowe, fajne i ciekawe, w wolnych chwilach:)
Lokalizacja: 3miasto

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Oszust » 23 sty 2014, o 19:58

Welcome to the Early Acces :P

Awatar użytkownika
Zack
Weteran
Weteran
Posty: 743
Rejestracja: 18 paź 2012, o 14:41
Gry: DayZ

Re: DayZ Standalone Alpha

Post autor: Zack » 23 sty 2014, o 22:09

Tescka pisze: Nick zmieniony,
Wydaje mi się, że nowy nick pobiera się z nazwy użytkownika w Windowsie. Wcześniej pobierał się z nazwy na Community Steam.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości