Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Nowiny, dyskusje, a także pomoc techniczna.
Awatar użytkownika
divibyzero
Posty: 1914
Rejestracja: 3 paź 2012, o 20:37
Gry: Arma 2, Dark Souls
Kontaktowanie:

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: divibyzero » 10 lis 2012, o 17:40

Podobno te sterowniki zadziałały :D
http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false

Morał: sprawdzić programem Speccy jaką kartę posiadamy i poszukać na stronie producenta płyty głównej lub producenta karty dźwiękowej. Sterownik ze strony producenta płyty głównej (MSI) nie działał :D
Blog science fiction & fantasy http://divibyzero.tumblr.com/

unban88
Przybłęda
Przybłęda
Posty: 4
Rejestracja: 11 lis 2012, o 13:03

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: unban88 » 11 lis 2012, o 13:21

Panel Sterowania>Dzwięk>Nagrywanie> Klik w urządzenie u mnie jest Front Mic> Poziomy> I PODGLOŚNIAMY :)

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: Michalinski » 28 wrz 2013, o 20:57

No ja pierdole. Kupiłem nowy mikrofon i znów problemy. xD Klątwa Płyty Głównej 2

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: Zhar » 29 wrz 2013, o 11:38

Michał w ustawieniach karty dzwiekowej pogrzeb, ewentualnie sprawdz "Mikser" w ustawieniu głośności na pasku zadan.

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: Michalinski » 29 wrz 2013, o 11:54

Zhar, przeczytaj ten temat najpierw. :P

Awatar użytkownika
Zhar
Posty: 3298
Rejestracja: 8 lis 2012, o 14:21
Gry: i zabawy różnorakie ;)
Lokalizacja: Łuków

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: Zhar » 29 wrz 2013, o 11:56

Nie chce mi się. Czyżby tem mikrofon był synonimem penisa ? Jak nie działa to Viagra podobno pomaga ;)

Michalinski
Naukowiec
Naukowiec
Posty: 2004
Rejestracja: 12 paź 2012, o 15:57

Re: Nie działa mi mikrofon. (klasyk)

Post autor: Michalinski » 4 paź 2013, o 18:55

No naprawiłem, walnąłem jakieś stery inne, albo przeinstalowałem.. nie wiem.. grunt, że działa. ;-)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość