Wiedźmin 2 data3.cab

Trylogia RPG w świecie mrocznego fantasy autorstwa CD Projekt RED.
Awatar użytkownika
Johnny
Protektor
Protektor
Posty: 1450
Rejestracja: 25 lis 2012, o 19:11

Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Johnny » 5 mar 2013, o 18:41

Siemka. Mam problem przy instalacji Wiedźmina 2. Kiedy wkładam drugą płytę i klikam "OK" wyskakuje mi: "Instalator nie może znaleźć pliku na podanym dysku lub ścieżce. Sprawdź, czy został prowadzony odpowiedni dysk lub podaj nową ścieżkę.", a kiedy sprawdzam Mój Komputer, to jakby nie mogło wyczytać dysku...
– No jak? Żadnych życzeń?
– Jedno... (...) Żebyś pękł, skurwysynu.
(...) Strażnik zagulgotał nagle niczym indyk, poczerwieniał, chwycił się oburącz za brzuch, zawył, zaryczał z bólu...
I pękł.

Oszust
Cyborg
Cyborg
Posty: 1589
Rejestracja: 4 paź 2012, o 06:58
Gry: Stare, nowe, fajne i ciekawe, w wolnych chwilach:)
Lokalizacja: 3miasto

Re: Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Oszust » 5 mar 2013, o 20:32

Nie wiem dokładnie co może być przyczyną, ale spróbuj w Google wpisać: "wiedźmin 2 data3.cab". Powinny wyskoczyć rozwiązania problemu na różnych forach. Jeśli to nie pomoże, to pisz do supportu, o ile masz oryginał ;)

Awatar użytkownika
Senar
Bard
Bard
Posty: 555
Rejestracja: 12 lis 2012, o 18:16

Re: Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Senar » 5 mar 2013, o 21:27

Pytanko: Oryginał czy "pożyczone"? Jak oryginał to możliwe, że Ci płyty z plikiem data nie czyta, jak "pożyczone" to wrzucasz wszystkie obrazy płyty i musisz znaleźć w której jest ten plik i wybrać ten napęd w którym jest ten plik :P

Awatar użytkownika
Johnny
Protektor
Protektor
Posty: 1450
Rejestracja: 25 lis 2012, o 19:11

Re: Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Johnny » 6 mar 2013, o 15:49

Oryginałka (I never was "Arrr!Arrr!)
– No jak? Żadnych życzeń?
– Jedno... (...) Żebyś pękł, skurwysynu.
(...) Strażnik zagulgotał nagle niczym indyk, poczerwieniał, chwycił się oburącz za brzuch, zawył, zaryczał z bólu...
I pękł.

Awatar użytkownika
Johnny
Protektor
Protektor
Posty: 1450
Rejestracja: 25 lis 2012, o 19:11

Re: Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Johnny » 6 mar 2013, o 18:11

Dodam jeszcze, że kiedyś na jednym kompie działała, a po formacie już nie.
EDIT: Chyba znalazłem rozwiązanie: http://www.cdprojekt.pl/support/article ... er2_backup
Po zrobieniu wszystkiego do mojej listy dodał się Wiedźmin, a teraz pobieram. 1 part 46 min. Parę dni i będzie (lub jeden weekend). Oby działało. Patrzcie ile tego:
Windows installer (part 1 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 2 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 3 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 4 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 5 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 6 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 7 of 10) 2 GB 3.0.1
Windows installer (part 8 of 10) 1.3 GB 3.0.1
Windows installer (part 9 of 10) 1 MB 3.0.1
Windows installer (part 10 of 10) 2,4 MB
– No jak? Żadnych życzeń?
– Jedno... (...) Żebyś pękł, skurwysynu.
(...) Strażnik zagulgotał nagle niczym indyk, poczerwieniał, chwycił się oburącz za brzuch, zawył, zaryczał z bólu...
I pękł.

Awatar użytkownika
Johnny
Protektor
Protektor
Posty: 1450
Rejestracja: 25 lis 2012, o 19:11

Re: Wiedźmin 2 data3.cab

Post autor: Johnny » 7 mar 2013, o 17:07

Udało się, temat do zamknięcia.
– No jak? Żadnych życzeń?
– Jedno... (...) Żebyś pękł, skurwysynu.
(...) Strażnik zagulgotał nagle niczym indyk, poczerwieniał, chwycił się oburącz za brzuch, zawył, zaryczał z bólu...
I pękł.

Zablokowany

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość